Om Oss

Tradisjon og drift siden 1929

Helt siden 1929 har campingplassen på Moysand gått i arv og vært eid og drevet av familien Stensvand. Gjennom mange år med drift, utvikling og økende kapasitet er vi derfor meget godt innarbeidet, og vi har tilegnet oss mange års erfaring og kunnskap.

Vi har i mange år gjort veldig store investeringer på Moysand Familiecamping. Fra det campingen en gang var er den nesten ikke til å kjenne igjen. Det er ikke uten videre at vi ble Norges første 5-stjerners campingplass! Vi har jobbet vinter og vår med planer og gjennomføringer av utbedringer, nybygginger og kreative løsninger for å gjøre Moysand til det den har blitt.

Det er gjort investeringer hos oss på over 60 millioner kroner. Vi har blant annet bygget camping-Norges råeste kjøkken (!).
Moysand Familiecamping ble i 2011 kåret til Norges beste campingplass, samtidig som vi ble kåret til Årets reiselivsbedrift i Sør-Norge. I tillegg ble vi kåret av VG til å ha Norges beste butikk.

 

Ledelsen og styret

Campingplassen har i alle år vært eid og drevet  av familien Stensvand.
Moysand er et AS, og har følgende styre:

  • Daglig leder, Ole Johan Stensvand
  • Styreformann, Jan Einar L. Stabell
  • Nestformann, Ragnvald Andreas Stensvand

Vi har også mange friske, opplagte og fantastiske medarbeidere som alltid er klare til å hjelpe deg som gjest på Moysand Familiecamping. Ta kontakt med oss på campingplassen om du trenger hjelp til noe. Du finner oss i resepsjonen ved inngangen til campingen, eller i vårt hovedhus ved stranden.

Kontakt Oss