Fornyinger og investeringer for 2011

Fornyinger og investeringer for 2011

23. mai 2011 Nyheter 0

Vi har i mange år gjort veldig store investeringer på Moysand Familiecamping. Fra det campingen en gang var er den nesten ikke til å kjenne igjen. Det er ikke uten videre at vi har blitt Norges eneste 5-stjerners campingplass. Vi har jobbet vinter og vår med planer og gjennomføringer av utbedringer, nybygginger og kreative løsninger for å gjøre Moysand til det den har blitt.

Det er gjort investeringer hos oss på over 52 millioner kroner. Bare for 2011 sesongen er det gjort investeringer for 3 millioner kroner. Vi har blant annet bygget Norges råeste kjøkken (!), og følger dette opp med å sende maten til nye kulinariske høyder!

Vi har også hatt en betydelig oppgradering av uteanlegget for at gjester og dagsbesøkende skal få en enda bedre total-opplevelse av Moysand. For denne sesongen har vi også investert i et nytt datastyringssystem som skal gi en enklere hverdag, både for gjester og ansatte.

Fortsatt jobber vi med diverse småting på Moysand, så nye og gamle besøkende vil se både forbedringer og trivelige fornyinger for årets sesong.