Info uke 21

Info uke 21

21. mai 2020 Uncategorized 0
1. Åpningstider i butikken:
Onsdag: 14.00-20.00
Torsdag: 10.00-20.00
Fredag:   10.00-20.00
Lørdag:   10.00.20.00
Søndag:  10.00-15.00
Vi har i tillegg Take away pizza 14.00-20.00 torsdag-lørdag, og 12.00-15.00 søndag:)
2. Vi åpner lekeplassen(ikke trampolina) 
(Er ungene syke, hoster osv, skal de ikke være på lekeplassen, og generelle råd og regler ang hygiene gjelder.)
3. Vi åpner alle sanitæranleggene(hele døgnet), men ikke felleskjøkken, barneavd og familierommene(rommene som har dusj, vask og do).
Vi åpner likevel dusjene i butikkbygget fra og med i morgen, og vil se ann situasjonen litt, før vi evt åpner noen av dusjene i de store sanitæranleggene i tillegg.
Alle rommene vil bli desinfisert 3 ganger pr dag, i tillegg til vask. (Husk å vaske hendene godt, både før og etter besøk på doene)
Vi oppfordrer likevel til å benytte sanitæranleggene minst mulig, og bruke doene i vognene mest mulig, for å minimere smittefaren.
4. Alkoholkonsum. 
De samme reglene som tidligere gjelder. En skal ikke være beruset på campingplassen i sommer! En skal ha full kontroll på seg selv til enhver tid, og overtredelse av dette punkt, medfører umiddelbar hjemsendelse i 1 uke, og ved gjentatte overtredelser, automatisk oppsigelse av plassen. Evtuelle fester skal holdes hjemme, eller på plasser som ikke forstyrrer/bekymrer andre!
Kun kos på Moysand i år med andre ord, og det innebærer en veldig høy grad av selvdisiplin og respekt for andre!
5. Vi tar inntil videre ikke kontanter i butikken (kun kort), og vi tar heller ikke imot panteflasker.
…Vi selger heller ikke røyk eller snus i år, og ikke alkohol cafeen.
6. Vi må også foreta en totalrensing av alle adgangskort osv før ferien har starter for fullt i år. Flere har mistet kort, eller byttet kort med naboen osv, og vi må nå få orden på dette. Vi er klare for denne jobben fra og med neste fredag, og om det er noen som ikke har vært innom oss med kortene/båndene sine før St.Hans, vil disse automatisk slutte å virke, til brukeren har vært innom. (En gjennomgang av bilskilt, og sletting av skilt som ikke brukes lenger pga bilbytter, gjøres samtidig)
  7 . Appel-TV og Cromcast 
Om dere sender bilde av WIFI- MAC-adresse til disse boksene på mail, så kan vi hjelpe dere å slik at disse enhetene kan brukes via det trådløse nettet, selv om det er kodet:)
Vi gleder oss veldig til å ønske alle dere og alle døgngjester velkommen til årets Kristi Himmelfartshelg, men det er jo heller ingen tvil om at det ligger en grad av bekymring over plassen ang at ikke alle kommer til å følge opp de råd og regler som gis osv.
Håper derfor alle tar ansvar i denne tiden vi er inne i, og gjør dagene på Moysand like trivelig for andre, som de vil at andre skal gjøre for seg.
Ha en riktig god Kristi Himmelfarthelg:)