Hytter

Hytteutleie

Moysand Familiecamping har 3 hytter med 5-stjerners standard tilgjengelig for utleie. Disse har et grunnareal på hele 63 m², og er bygd med en meget høy standard i en og en halv etasje. Alle disse hyttene har toaletter, dusj og badstue eller boblebad, og en sengekapasitet på til sammen 8 personer. Hyttene er videre utstyrt med stekeovn, mikro ovn, oppvaskmaskin og kaffetrakter, TV og trådløst Internett!
Hygieneartikler og grill må medbringes av gjestene.

  • Første etasje: 1 soverom med dobbeltseng, 1 soverom med to enkeltsenger, stue, kjøkken, bad og badstue eller boblebad.
  • Andre etasje: 1 soverom med to enkeltsenger og 2 enkeltsenger på hemsen (Hytte med loft) (2 av hyttene har åpen himling over stuen, den siste har lukket løsning).

Sengesett og håndklær er inkludert i høysesong! Hyttene er total renovert i 2017/2018.

Hyttene ligger mot vest på en høyde midt på plassen, med bare 150 meter til sjøen og sol. Utsikt over hele campingen samt Hesnesøyene (Terje Vigen). Sol og nydelig utsikt fra morgen til kveld!

 

Priser

  • Lavsesong perioder er 1. januar til 29.mai og 1. september til 31. desember. Priser for alle hyttene i lavsesong er kr. 1250,- pr. natt.
  • Mellomsesong perioder er 29.mai - 20. juni og 8.august - 1.sep. Priser for alle hyttene i mellomsesong er kr. 1750,- pr. natt.
  • Ved Månedsleie lavsesong: 12000 + 12% mva + 2 kr/kW

 

Praktisk informasjon om hyttene

Det leies ut sengetøy i informasjonen som koster 125,- pr. sett.(I høysesongen er sengetøyet inkludert). I høysesong foregår all utleie på ukesbasis, fra lørdag til lørdag. I mellomsesong minimum 3 dager og i lavsesong minimum 2 dager. Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12:00.