Velkommen til Moysand

Vi er veldig heldige som har utrolig flott ungdom/voksne som jobber hos oss i sesongen, og flere av disse vil også være med å sette sitt preg på årets aktivitetsprogram!

Aktivitetsleder for årets sesong heter Marthe Wilhelmsen, og har jobbet hos oss i flere år tidligere. Marthe er full av energi og kreativitet, og vil gjøre Moysand til plass nr 1. for barnefamilier i sommer.

Program for 2019

Det blir aktiviteter for store og små både ute og inne utover sommeren. Vi har faste aktiviteter, men det blir også noe nytt hver uke! Det blir konserter, show, turer, turneringer, kreative dager, yoga, zumba og mye mye mer!
Spesielt for denne sommeren er at NRK sommeråpent kommer og filmer hos oss første uka i juli!

I 2014 bygget vi Sørlandets flotteste innendørs barne og ungdomsklubb, med en fantastisk spennende innendørs lekeplass, TV-stue for de minste, TV-stue, diskotek, aktivitetsrom for ungdom, kurslokale, og kiosk, på til sammen 330 Kvm.
Vi skal gjøre vårt beste for at din sommer på Moysand blir uforglemmelig! Alle aktivitetene er gratis, bortsett fra bingo som koster 20,- per lodd (2 omganger). En fullstendig oversikt over aktivitetene finner dere nederst på denne side. Følg oss på facebook for å få de siste oppdateringene (endringer kan forekomme)

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

17.00 Tour of Norway for Kids!

juli 2, 2018 @ 17:00 - 19:00

Tour of Norway for kids kommer til Moysand!

Tour of Norway for kids er Norges desidert største sykkelritt for barn, hvor alle som starter vinner og alle får premie!

Rittet er åpnet for alle mellom 0 og 13 år, vi kjører det klassevis, mned følgende intervaller:

– Trehjulsykler og støttehjul
– 5-6 år
– 7-8 år
– 9-10 år
– 11-13 år

Trehjulssykler og støttehjul kjører som regel en kortere runde enn de resterende klassene, her er det lokale justeringer på hvert enkelt sted. De andre klassene kjører rundløyper på rundt 500 meter, så justerer vi antall runder etter alder.

Ved stor deltagelse kjører vi enkle aldersklasser.

Hos oss kommer sikkerheten i høysete, så ingen får starte uten hjelm. Har du sparkesykkel er det bare å slenge seg med. Vi er ikke helt konsekvente på alderstrinn, er du fire år og har tatt av støttehjulene er det valgfritt om du vil kjøre sammen med trehjulssykkel og støttehjul eller fem og seks år. Samme gjelder om du er 5 år og fremdeles kjører med støttehjul på.

Alle får en gympose breddfull med premier, samtidig som dere kan vinne fire trøyer og en ny sykkel!!

 

https://tourkids.no/event/grimstad-2/  

Detaljer

Dato:
juli 2, 2018
Tid
17:00 - 19:00