Prisoversikt

Moysand Familiecamping har også i År mye nytt å by på. Vi har jobbet med store prosjekter, og har fått til en enorm utbedring de siste årene. Vi var Norges første 5-stjerners campingplass! Her finner du priser for 2020.

På Moysand kaller vi det komfort-camping. Dette innebærer at du som gjest har inkludert blant annet dusj, kabel-tv og bredbånd. Vårt nye 5-stjerners sanitæranlegg er det første i Norge. Her finner du 15 baderom, 8 rom med do/vask, egen barneavdeling på 40 kvm, vaskerom med nye vaskemaskiner og tørketromler, oppvaskrom, kjøkken med mer. Anlegget har en grunnflate på 350 kv.m.

Døgnpriser hos Moysand, lavsesong

Finn din dato for besøk i tabellen under. Alle våre gjester får i prisen inkludert kabel-TV, bredbånd, dusj og inntil 10 kW strøm. Alle priser er inkl. 12% MVA. Prisene gjelder både for telt, vandretelt, bobil og campingvogn.

 

 

Døgnpriser hos Moysand, høysesong

Fra 21. juni - 16. august er det høysesongpriser hos Moysand Alle våre gjester får prisen inkludert kabel-TV, bredbånd, dusj og inntil 10 kW strøm. Alle priser er inkl. 12% MVA. Prisene er oppdelt etter enheten du bor i. (Avbestillingsgebyr ang døgnplass må skje senest 2 dager før ankomst. Ved avbestilling etter dette, etterfaktureres kunden for 1 natt.)

Sesongpriser hos Moysand

Moysand Familiecamping har fra 2000-2019 investert til sammen over 65 millioner kroner, og 17 millioner bare i våre nye EU-godkjente sanitæranlegg. Vi bygger rett og slett Norges beste campingplass!

Sesongprisen inkluderer dusj, kabel-TV, bredbånd,12% Mva og campingkort. Sesongleien kan deles opp i 4 delbetalinger, og siste frist for betaling er 25. april (strøm ikke inkludert).

Mellom 15. september og 15. april holdes plassen stengt.

Leie av plass for hengere oppe på Moy koster 1000 i sesongen (ikke tillatt å ha hengere osv der mellom 15. september og 1. mai)

Viktig informasjon:

Det er lov å selge vogn med plass, mot en provisjon på 10%, som tilfaller campingplassen. Registreringsskjema for salg må fylles ut! (dette skjemaet fås i butikken).Utleie av private vogner er ikke tillatt.

Moysand's Hyttepriser

Moysand Familiecamping har 3 hytter med 5-stjerners standard. Hyttene er utstyrt med følgende fasiliteter: Kabel-TV, bredbånd, vaskemaskin, oppvaskmaskin, komfyr, mikroovn, kaffetrakter, dusj, dyner og puter, utemøbler m.m.

Våre hytter ble bygget i 2001-2002, med 1 ½ etasje på til sammen 63 kvm. Hyttene er fullt utstyrt for inntil 8 personer. Sengesett og håndklær er inkludert i høysesong! Hyttene er totalrenovert i 2017/2018.

  • Første etasje: 1 soverom med dobbeltseng, 2 soverom med to enkeltsenger, stue, kjøkken, bad og badstue eller boblebad.
  • Andre etasje: 1 soverom med to enkeltsenger og 2 enkeltsenger på hemsen (Hytte med loft) (2 av hyttene har åpen himling over stuen, den siste har lukket løsning).

Hyttene ligger mot vest på en høyde midt på plassen, med utsikt over hele campingen samt Hesnesøyene (Terje Vigen). Sol fra morgen til kveld og trådløst Internett!

Hygieneartikler og grill må medbringes av gjestene.

Priser

  • Lavsesong perioder er 1. januar til 29.mai og 1. september til 31. desember. Priser for alle hyttene i lavsesong er kr. 1250,- pr. natt.
  • Mellomsesong perioder er 29.mai - 20. juni og 8.august - 1.sep. Priser for alle hyttene i mellomsesong er kr. 1750,- pr. natt.
  • Ved Månedsleie lavsesong: 12 000 kr + 12% mva + 2 kr/kW

 

Praktisk informasjon om hyttene

Det leies ut sengetøy i informasjonen som koster 125,- pr. sett.(I høysesongen er sengetøyet inkludert). I høysesong foregår all utleie på ukesbasis, fra lørdag til lørdag. I mellomsesong minimum 3 dager og i lavsesong minimum 2 dager. Innsjekk kl. 14.00 og utsjekk kl. 12:00.

 

Betalingsbetingelser

Her er noen viktige detaljer rundt vilkår og betaling hos Moysand Familiecamping.

  1. Sesongleien kan deles opp i 4 del-betalinger. Dersom ikke hele leien er innbetalt innen betalingsfrist for 4. betaling, tillates ikke bruk av vogna før hele leien er innbetalt, samt at det medfører et automatisk fakturatillegg på 12%.
  2. Det er lov å selge vogn med plass. Men det er kun lov å selge HELE enheten om ikke annet er avtalt med plassledelsen, og da mot en sluttleie på 10% som tilfaller plassen. Registreringsskjema for salg av vogn fås i butikken og MÅ fylles ut! Ny eier skal IKKE ha tilgang til vognen FØR sluttleien er innbetalt. Sluttleien skal kun innbetales av selger! Minimums sluttleie er 10.000,-